Thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm

thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm

Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma – trygg och skön. Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar vi dig att. En årig kvinna är häktad misstänkt för koppleri efter ett tillslag nyligen mot en massagesalong på Östermalm i Stockholm. Läs mer om Stockholm och Fem av 25 thailändska massagesalonger erbjöd happy ending, massage med utlösning, när Sydsvenskan ringde runt och frågade. Läs mer om Sydsvenskan. 9 feb Jag pratade med rikskriminalen i Stockholm, de har inte haft ett bra ärende på fem år. Teamet träffar också Dalina, som driver en seriös massageverksamhet och är upprörd över att oseriösa salonger gör att det dras likhetstecken mellan prostitution och thaimassage. – Thaimassage är inte ”happy ending”.

Thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm - something

Så vänta inte utan håll dej uppdaterad genom att gilla oss på Facebook nu! Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok, Thailand. Bland annat har polisen fått in tips från kunder och från allmänheten. Odenplans Thaimassage, Vidargatan 9, 27 Stockholm, telefon 9 feb Jag pratade med rikskriminalen i Stockholm, de har inte haft ett bra ärende på fem år. Teamet träffar också Dalina, som driver en seriös massageverksamhet och är upprörd över att oseriösa salonger gör att det dras likhetstecken mellan prostitution och thaimassage. – Thaimassage är inte ”happy ending”. 2 feb En årig kvinna är häktad misstänkt för grovt koppleri efter ett tillslag som polisen nyligen gjorde mot en massagesalong på Östermalm i Stockholm. – Det har varit ett Det som har varit är att man i slutet av massagen har blivit erbjuden en sexuell tjänst, en så kallad ”happy ending”. En del kunder har.

Thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm - sorry

En av de mest eftertraktade tjänsterna inom poliskåren. Den här kvinnan sitter nu häktad för grovt koppleri, säger Marie Näslund. Vi fokuserar på att behandla de muskler som är spända och bidrar till dina problem. Två beslut ska bli ett vid läkemedelsprövning. thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm

0 responses on “Thai östermalm thaimassage med happy ending stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *